-


x kesäfiilistelyi x päättärimekontilailua x hiuskriisiä x pidennystenostoo x koulustressiä x väsymystä x

ja semmosii. ei tässä nyt kovi montaa päivää oo enää peruskoulua wuhuu. kesästä pitäis tulla paras tähänastisista jos hyvi menee kaikki nyt. nytki nii kesästä tuolla ulkona ♥ vähä viileetä mut parempi tuo ku nää pari eiline ja toissapäivä.
vielä pitäis jaksella toi viimenen koe, fysiikkaa. muute on kaikki koulujutut tehtynä, rästit mukaanluettuna. matikan nelosvarotuski meni pois, kiitos valtakunnallisen 5- ! 
täs mä äitienpäivää viettelin kotona pitkästä aikaa eilisen ja tänää tulin sit takasin tänne. kikalle löysin ehkä maailman sulosimman miniruusun ikinä 3e k-markerista :D:D oisin itekki halunnu, mut noh.
ja jos ens viikonloppuna tuo samuli tulis taas kyläilemää ja sillai. 

mut kivat äitienpäivät kaikille ♥

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ihana blogi, jään ehdottomasti seurailemaan. Harvoin tällästä herkkua edes löytyy, käy tsekkaa kans meitsin blogi ja jos millään viittit kerro mitä pidit.

http://jennideardiary.blogspot.com/

Ja jos millään viitit ota toi sanavahvistus pois kommentoinnista. Olis vaan yllättävän paljon kivempi kommentoida sullekin jatkossa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tää blogi! :) Alan lukemaan! Oot tosi kaunis! :)

ellsuu kirjoitti...

sulla on tosi kiva blogi ja tykkään sun ulkoasusta <3 tsekkaa myön mun blogi ja jos tyksit liity ihmeessä lukijaks (; thx ♥

goldmine-elly.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

oi että oot sairaan kaunis! :)

diaryof-jay.blogspot.com