- kaupunkipäivä osa 2

Heräsin sitten jossain puoli kymmenen maissa tänään .___. Eikä kyytiä kouluun, buuu jään taas jälkeen. Eniten huolettaa matikka kyllä. Mä ihan oikeesti avasin matikan kirjan ja yritin saada selvää tosta... Taitaa koekin olla kohta. Hhuhuhu, tukiopetus kelpais kyllä.

Kävin sit tettipaikkaa kyselemässä, (nyt kun tolla koululinkkikortilla pääsi kulkemaan ton matkan ilmaseks) mutta jokapaikassa taas vastattiin että enää ei oteta tettiläisiä kun täyttä on jo.
Turha reissu oikeestaan, vaikka näinhän mä Alicjan, Maijan, Kallen ja Jassunkin, ja sit tietenki jotai muita tuttuja. Aika keväine keliki tuolla jo, onneks. Kaipa tää tästä vielä.
Synttärirahoja tuli tuhlattua, sain takin ostettua, vaikkei se iha mieleinen sit ollu :( Ku Viivi on tyhmä, oli ostanu sen takin jo aikasemmin. Ostin sit samanmallisen, mut erivärisen, enenenenen tykkää oikeestaa yhtään siitä väristä, tummanruskeana ois ollu ihanuus ♥ Mutta ei sitten.
Mitä muuta mä ostin. Kaulahuivin ja pari toppia. Kynsilakka ja eyelinerkin tarttui mukaan, muutama korukin. Hups.
Maijalta sain ihanan korun ♥ Kuvaa noista kaikista tulee seuraavassa postauksessa, ku nyt en jaksa kuvailla noita, buuuu.

Nii kuvailua. Se kamera. Joku tuohon edelliseen postaukseen kommentoi kun kysyin hyvästä kamerasta. Haluaisin just sen Canonin kameran, mutta hintaahan sillä on :( Vähän turhan paljon, 499,95 e, mutta alennuksessa silti. Normaalihinta tais olla 899,95e, jos oikein muistan nyt. Anttilassa siis. ÄÄäääää haluan.
Tässä oon miettiny että pyytäisin sitä myöhäsenä synttärilahjana, ku en oo edelleenkään saanu sitä mun lahjaa. Eli toi saattais olla iha hyvä juttu siihen. Jossei mutsille käy, niin sitten vaikka yhdistettynä synttäriparijoululahjana, mutta kunhan saan sen.
... Ja tämähän siksi, koska tuo mun kamera on tuollanen Samsungin (!!) vitun paska :----------D aaaa naurattaa.

Mitäs vielä. ÄÄä nyt oli täysin kuvaton postaus. LOLOLololol ens kerralla sit kuvia paaaljon, koska en usko että ketään oikeesti kiinostaa mitkää älyttömät plörinät jostai jonkun elämästä tai kaupunkivierailuista. Ite ainakin katon vaan kuvat muiden blogeista :D

Mut tosiaan, kello on jo 23:25. Nukkuakin voisi, ett jaksaisin huomenna herätä aikasin ... :D

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

mikä canon ? jaja kiva et tykkäsit c: ♥

Roosa kirjoitti...

maija:
Canon EOS 500D c: